Nunta voastra de vis

 

Suntem pregatiti sa incepem planificarea nuntii voastre. Rainbow Events va ofera o gama completa de servicii, grupate in trei categorii, pe care le puteti alege in functie de preferintele si bugetul vostru.

 

Planificare si design complet al nuntii

Ne vom intalni cu voi doi, vom discuta despre povestea voastra de dragoste, despre ceea ce va place sau nu si despre ceea ce va doriti in viitor. Este important pentru noi sa ne cunoastem, astfel incat sa va propunem solutiile care vi se potrivesc cel mai bine. De la locul in care se va desfasura nunta, la detalii precum alegerea rochiei de mireasa si a rochiei/rochiilor domnisoarelor de onoare. Vom fi alaturi de voi pe parcursul tuturor acestor etape, va vom face programarile si va vom insoti peste tot. In plus, veti avea ocazia sa discutati cu partenerii nostri, specialisti in diferite domenii – creatori de invitatii, designeri, fotografi, make-up artisti, etc. Nunta Rainbow nu e o nunta oarecare. E o nunta creata exact dupa voi!

 

Planificare si design partial al nuntii

Creat pentru mirii care au stabilit deja localul nuntii si o parte din pregatiri, dar au nevoie de un profesionist care sa se ocupe de detalii, logistica si managementul zilei nuntii. Vom stabili impreuna ce mai este de facut si va vom ajuta sa puneti cap la cap toate piesele acestui puzzle. Acest serviciu este unicat pentru fiecare cuplu, in functie de cerintele mirilor.

 

Management pentru ziua nuntii

Un serviciu creat pentru cuplurile care si-au planificat singure nunta, dar vor un profesionist care sa se asigure ca totul va merge perfect in ziua nuntii lor. Vom discuta cu furnizorii alesi de dumneavoastra pentru a ne asigura ca totul va merge bine, exact asa cum ati planificat.