Primul eveniment din viata copilului vostru

Dati ceasul inapoi si ganditi-va ce amintiri aveti din copilarie… Nu-i asa ca va vin in minte numai amintirile frumoase? De aceea, este important sa creati un eveniment deosebit si pentru copilul vostru. Va oferim doua tipuri de servicii din care sa alegeti.

Planificare si design complet al evenimentului

S-a nascut cel mic si vreti sa-i organizati cea mai frumoasa petrecere de bun-venit? Va invit la o discutie despre voi, parintii lui, dar si despre cel mic. Vom povesti despre cum v-ati cunoscut, cum si cand s-a nascut cel mic, dar si despre ce va doriti pentru el in viitor. Si vom crea impreuna cel mai frumos si reprezentativ eveniment pentru el. Pentru ca atunci cand va fi mare si se va uita pe fotografii sa va multumeasca pentru amintirile deosebite!

Planificare si design partial al evenimentului

Serviciul este creat pentru parintii care au mai mult timp si ar vrea sa organizeze singuri acest eveniment. Noi va vom fi alaturi cu sfaturi specifice, ne vom ocupa personal de anumite detalii si ne vom asigura ca totul va iesi asa cum va doriti. Acest serviciu este unicat pentru fiecare eveniment, in functie de cerintele parintilor.