Foto: Cromatica Photography – www.cromatica.ro
Mihaela: De unde ai auzit de Rainbow Events?
Anca: Dupa cateva zile bune de cautat pe Internet, am dat peste un articol de pe site-ul Karena.ro si mi-a placut atat de mult ce am citit, incat am luat telefonul in mana si am sunat.
M: Ce iti doreai pentru nunta ta si ce te-a facut sa ai incredere/ce te-a convins ca te putem ajuta?
A: Imi doream o nunta “all-white” in natura si neaparat un Candy-bar :) Poate este putin spus avand in vedere ca aveam o gramada de dorinte pe care nici macar acum nu le pot exprima pentru ca le retinusem mai mult vizual din diverse fotografii. Ce mi-a placut si m-a convins a fost sentimentul de familiaritate pe care l-am avut prima oara cand ne-am intalnit si completarea perfecta atunci cand eu nu puteam sa-mi exprim verbal ideile.
M: Care au fost cele mai importante/pretioase sfaturi/idei pe care le-ai primit de la echipa Rainbow Events?
A: Pentru mine toate sfaturile si ideile au fost importante. Dar, daca vreti un exemplu, ora la care ar trebui servit tortul.
M: Cum ti se pare ideea de consultanta pentru nunta, un serviciu diferit de cel oferit de agentii?
A: Consultanta pentru nunta se diferentiaza fata de agentii prin simplu fapt ca nu exista restrictii, adica nu se incearca sa ti se vanda un anumit produs sau idee. In plus, gasesti pe cineva care ajunge sa te cunoasca, sa te asculte si sa te inteleaga, ca intr-un final tu sa ajungi sa ai nunta perfecta. Va multumim ca ai fost alaturi de noi in cele mai importanta momente! Candy-bar-ul a fost vedeta serii, a iesit mai frumos decat imi puteam imagina vreodata! Am observat ca ati reusit sa aduceti acadele roz cu alb :) desi nu prea se gaseau! Thank you!